Αποστολές & Πληρωμές

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους παρακάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας.

Τρόποι Παραγγελίας

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

 • Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.

 • Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνα 210 59 00828 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 16:00) και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας. Οι κωδικοί των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συμβάλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

 • Να επισκεφτείτε το κατάστημα μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνα τα προϊόντα που είναι πιο κατάλληλα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρίας μας. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

 • παραλαβή απο την έδρα μας.

 • Για τη ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω Fax στο 210 59 00929 ή μέσω email στο info@oradarte.gr το καταθετήριο της Τράπεζας.

  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας μας στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας είναι:

Τράπεζα Εθνική:

Αριθμός Λογαριασμού:084/002455-47 

IBAN:GR 4801100840000008400245547

Tράπεζα Eurobank:

Aριθμός λογαριασμού:0026 0602 81010 3552834

IBAN:GR 7102606020000810103552834

 • Με αντικαταβολή μετρητοίς με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας. 

Η καθαρή αξία του κάθε προϊόντος επιβαρύνεται με φόρο προστιθέμενης αξίας ο οποίος είναι της τάξης του 24% με εξαίρεση τις παραμεθόριες περιοχές. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24% για την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τρόποι ΑποστολήςΗ παράδοση των επιλεγμένων προϊόντων σας γίνεται από τη συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών acs   στο χώρο σας . Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Κόστος Μεταφορικών

Οι χρεώσεις για τη μεταφορά των προϊόντων αναλύονται στον πίνακα που ακολουθεί:

Ελλάδα

Εντός Αττικής

Κόστος παραγγελίας

Κάτω των 120Ε

Ανω των 120Ε

Κόστος μεταφορικών

3

Δωρεάν

Εκτός Αττικής

Βάρος παραγγελίας

κάτω των 2kg

κάτω των 10kg

κάτω των 20kg

Κόστος μεταφορικών

5€

6€

12€

 

Εξωτερικό

Βάρος παραγγελίας

κάτω των 30kg

άνω των 30kg

Κόστος μεταφορικών

30€

80€

Χρόνος Παράδοσης Προϊόντος

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται  σε 5 -10 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο αποστολής της και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 18:00.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με πλήρη συσκευασία. Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους  προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα.

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο info@oradarte.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 210 59 00 828 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι διαφορετικά  από αυτά που παραγγείλατε θα αντικατασταθούν άμεσα χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Διαφορετικά θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.Τα προϊόντα προσφοράς δεν επιστρέφονται.

O Λογαριασμός Μου

Η επιλογή «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλαθιού αγορών, στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας.

 • Καλάθι αγορών. Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Πληροφόριες όπως ονομασία, ποσότητα ανά προϊόν, κόστος ανά προϊόν, και συνολικό κόστος παραγγελίας είναι διαθέσιμες.

 • Προσωπικά στοιχεία. Μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, email επικοινωνίας, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, και λοιπά.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση:

 • Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 59 00 828 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 - 16:00

 • Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην οδό Πριάμου 8 Ιλιον

 • Αποστείλετε email   στο τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών info@oradarte.gr.

Υποστήριξη Από Τους Browsers

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τεχνολογίες που υποστηρίζονται από Ιnternet Εxplorer 8 και μεταγενέστερο, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, και Apple Safari.

Πνευματική ιδιοκτησία  
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.oradarte.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ora d' Arte και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του .

Περιεχόμενο.

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση