Όροι Χρήσης

Γενικά
H Ora d΄ Arte δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προιόντα του. Ικανοποιητικός αριθμός φωτογραφιών καθώς και αναλυτική περιγραφή, δίδονται σε όλα τα προιόντα. Δίδεται και επιπλέον ενημέρωση εφόσον ζητηθεί.

Περιορισμός Ευθύνης
H Ora d΄ Arte δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προιόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την φθορά τους, καθώς η ενημέρωση για την σωστή συντήρησή τους είναι ακριβής, σαφής και αναλυτική  

Πολιτική αλλαγών - επιστροφών
Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και  μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φορεθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή ειδοποιήστε μας μέσω e-mail στο info@oradarte.gr

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπέζης, τυχόν έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής 10€ βαρύνουν τον πελάτη κ δεν επιστρέφονται. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είχε δωρεάν έξοδα αποστολής, αφαιρούνται και αυτά από το τελικό ποσό της επιστροφής.

Δεν γίνονται επιστροφές στα προϊόντα των προσφορών, στα κρυστάλλινα είδη και στα προιόντα που κατασκευάζονται ή χαράσονται κατόπιν παραγγελίας.
 

Διαδικασία Αλλαγής ή Επιστροφής:
-- Το προιόν επιστρέφεται με την A.C.S  κούριερ με χρέωση αυτού που το επιστρέφει μαζί με την απόδειξη λιανικής, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη λιανικής.
-- Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά τους. 
-- Αφού ελεγθεί από εμάς για την άριστη κατάστασή του, επιστρέφεται το ποσό της αξίας του μέσω τραπέζης, (ή αλλάζεται με το νέο προιόν).
 

- Σε περίπτωση αλλαγής, ο πελάτης παραλαμβάνει το νέο προιόν με κούριερ και πληρώνει με αντικαταβολή τη διαφορά του προιόντος +10€ τα μεταφορικά.

 

Προιόντα που θέλουν χάραξη, προπληρώνονται:
- μέσω πιστωτικής κάρτας
- μέσω κατάθεσης σε τράπεζα
 

Διάφορα
1.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του εύλογου χρόνου, σας ενημερώνουμε μέσω e - mail. Το site και η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνοι για την όποια καθυστέρηση, σε περίπτωση που αυτή έχει αιτία εκτός δικής μας δικαιοδοσίας ή και ευθύνης.
2. Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ζημίες προϊόντων, με αιτία αποκλειστικά και μόνο τη μεταφορά και όχι τη χρήση, αποκαθίστανται από την επιχείρηση, δεδομένου ότι ο πελάτης θα μας ενημερώσει αμέσως την ίδια ημέρα της παραλαβής.

Πνευματική ιδιοκτησία  
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.oradarte.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Ora d΄ Arte και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ora d΄ Arte.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
H Ora d' Arte  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών , ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.